Sultangazi'de Balkonda Konser Veren Gence Polis Sirenle Eşlik Etti

Ülkemizde hafta sonu 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edilirken Sultangazi'de bir genç evinin balkonundan, evde kalanlar için konser verdi. O sırada mahalleden geçen polisler ise siren çalarak eşlik etti.

20.04.2020-11:04 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-12:04)

Ülkemizdeki coronavirüs salgını günden güne etkisini artırırken, 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu için sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sultangazi'de 19 yaşındaki Muhammed Yuşa Kaynay, kendisi gibi evlerinde kalan mahalleliye evinin balkonundan konser verdi. Gence mahalleli de eşlik ederken, o sırada mahalleden geçen polis ekipleri siren çalarak bu eğlenceye ortak oldu. Ekipler daha sonra genci alkışlayarak mahalleden ayrıldı.

19 yaşındaki genç konuyla ilgili olarak, "Aynı zamanda bize de moral oluyor. 20 yaş altı olduğum için ben 1,5 aydır evdeyim. Daha 19 yaşındayım. Biz de dışarı çıkamıyoruz, hiçbir şey yapamıyoruz. Normalde çok gezen bir insanım. Her yere gidip oturan, gitar çalıp müzik söyleyen birisiyim. Ben de balkonda yapmaya karar verdim bunu. İnsanları eğlendirelim biraz. Ailemle balkonda oturuyoruz. Bu şekilde kendimizi motive ediyoruz. Bugünler elbet bir gün geçecek. İnşallah hep beraber sokağa çıkacağız. Her şey eskisi gibi olacak." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal