Sultangazi'de Bir Berber Boş Arazide Tıraş Yaptı

Türkiye'de bazı insanlar coronavirüs salgınına karşı alınan yasakları çiğnemeye devam ediyor. Salgınla mücadele kapsamında berberler kapatılırken, Sultangazi'de bir kişi boş arazide tıraş yaparken görüntülendi.

17.04.2020-11:00 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-12:52)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını dünya üzerinde 2 milyondan fazla insanı etkiledi. 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülen salgın nedeniyle şimdiye kadar yaklaşık olarak 75 bin vatandaşımız etkilendi.

Salgın kapsamında alınan kararlar doğrultusunda ise 21 Mart tarihinde berber, kuaför ve güzellik salonları tedbir kapsamında kapatıldı.

Alınan bu karara rağmen bazı berberler yasakları çiğnemeye devam ediyor. Özelliklere evlere giderek tıraşa devam eden berberler salgının yayılmasında büyük risk taşıyor. 

Son olarak Sultangazi'de yaşanan olay ise pes dedirtti. Sultangazi 50. Yıl Mahallesi'nde çekilen görüntülerde berber olduğu belirtilen bir kişi boş arazide tıraş yaparken görüntülendi. Tıraş olan kişi ise tıraşın ardından ayna ile saçlarını kontrol etti. Bu görüntüler sosyal medyada yayılırken, eleştirilerin odağında yer aldı. Kullanıcılar tıraş yapan kişinin yakalanarak gerekli cezayı almasını talep etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal