'Süleyman Seba'nın Oyuncusu Olmak Önemliydi'

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un hocası Mehmet Özdilek, yaptığı bir röportajda kendisine yöneltilen 'Futbol hayatınızda sizin için en önemli isimler kimlerdir?' sorusunu yanıtladı.

22.04.2020-12:32 - (Son Güncelleme: 22.04.2020-12:16) 'Süleyman Seba'nın Oyuncusu Olmak Önemliydi'
TFF 1. Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik adamı Mehmet Özdilek, yaptığı bir röportajda kendisine sorulan 'Futbol hayatınızda sizin için en önemli isimler kimlerdir?' sorusuna şu cevabı verdi:

"Celal Soydan, benim hâlâ ikinci babam gibi değerlendirdiğim çok değerli bir insandı. Rauf ağabey vardı, Beşiktaş'ın o dönemki gönüllü scout'larındandı. Bu kapıyı bana açan insanlar bunlar. Yerleri çok ayrı. Ben Beşiktaş'ta 2 başkanla çalıştım. Süleyman Seba ve Serdar Bilgili. Bir kulüpte 13-14 sene çalışırken uyum çok önemliydi. Süleyman ağabeyin yeri çok farklı. Hamurundan gelen bir kişi. Onun döneminde onun oyuncusu olmak, o süreçte başarılarla pekiştirmek çok önemliydi. Oyuncu grubuyla, yönetimiyle, taraftarıyla, başkanıyla, Beşiktaşlılık duruşuyla kamuoyuna başka bir Beşiktaş vurgusu vardı. O günlerde o saygıyı ve sevgiyi her kesimde çok net bir şekilde yaşadık. Medya oyuncu ilişkisiyle aramızda çok şey kaldığını bilen bir insanım. Günümüz ortamında eskiye özlem fazla gibi gözüküyor. Ama o günleri yaşayan biri olarak çok mutluyum kendi adıma."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal