Sulama Kanalına Düşen Öğretmen Hala Bulunamadı

Mersin'in Tarsus bölgesinde düştüğü sulama kanalında kaybolan öğretmen için arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

26.01.2019-13:45 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-14:10) Sulama Kanalına Düşen Öğretmen Hala Bulunamadı

Mersin'in Tarsus bölgesinde düştüğü sulama kanalında kaybolan öğretmen için arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Mersin'in Tarsus bölgesine bağlı Kulak Mahallesi'nde 22 Ocak tarihinde sulama kanalına düşmesiyle kaybolan 45 yaşındaki öğretmen Reşit Can için dalış timi, AFAD, itfaiye, polis ve jandarma ekiplerinin başlattığı arama çalışmalarına vatandaşlar da katılıyor.

Sulama kanalının denize döküldüğü bölgede yoğunlaştırılan çalışmalarda henüz bir sonuç elde edilemezden, denizden ve karadan arama gerçekleştiriliyor.

Öğretmen Can’ın yakınları da arama faaliyetlerinden çıkacak sonucu takip etmekte.

Diğer yandan, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'ın da söz konusu bölgeye gelerek sürdürülen çalışmaları denetlediği bildirildi.

Merkez Akdeniz ilçesinde müdür yardımcılığı görevi yapmakta olan Kaylı, 22 Ocak'ta eski öğrencisi S.B.Ü. (15) ile piknik yapmak amacıyla gittiği Tarsus ilçesine bağlı Kulak Mahallesi'nde hala belirlenemeyen bir sebepten ötürü sulama kanalına düşmüştü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal