Starbucks yeni fiyatları ne kadar oldu? En ucuz kahve bile artık çok pahalı! Sturbucks kahve fiyatlarına yüzde 25 zam

Türkiye’de yapılan zamlardan Starbucks ürünleri de etkilendi. Starbucks ürünlerine yapılan zammın ardından yeni fiyatlar merak konusu oldu. Birçok kişi Starbucks ürünlerinin yeni fiyatları ne kadar? Sorusuna yanıt arıyor.

07.04.2022-14:34 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-14:34) Starbucks yeni fiyatları ne kadar oldu? En ucuz kahve bile artık çok pahalı! Sturbucks kahve fiyatlarına yüzde 25 zam

Türkiye’de her geçen gün yeni bir zam haberi gündemde yerini alıyor. Son olarak Starbucks’ta ürünlerine zam uyguladı. Türkiye’de Starbucks şubelerinde satılan ürünlere yüzde 25 oranında zam yapıldı. Zammın ardından en ucuz kahve bile çok yüksek bir fiyattan satılmaya başladı.

Türkiye’deki Starbucks şubelerinde tüketicilere sunulan ürünlere yüzde 25 zam yapılması gündemde yerini aldı. Yapılan zammın ardından ünlü markada satılan en ucuz kahve 25 TL oldu. Ünlü kahve zinciri markası Starbucks’ta, artan maliyetler sebebiyle ürünlere yüzde 25 oranında zam yapılacağı iddialarına yönelik henüz remi bir açıklama yapılmadı.

Starbucks ürünlerinin yeni fiyatları ne kadar oldu?

Zam haberlerinin ardından, sosyal medyada Starbucks ürünlerinin yeni fiyat listesi paylaşıldı. Kahve fiyatlarını görenler, zam yapılmasına tepki gösterdi. Yayınlanan listede ise yeni fiyatlar şu şekilde;

Küçük boy Cool Lime 30 TL, küçük boy Caffé Latte 23,75 TL, küçük boy White Chocolate Mocha 34,25 TL, Küçük boy Caffé Americano/Iced Caffé Americano 21,75 TL, küçük boy Chai Tea Latte 29,75 TL ve Ahududulu Cheesecake ise 33,25 TL oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal