United'da Sular Durulmuyor! Pogba’dan Mourinho’ya Eleştiri

İngiltere Premier Lig’in 6. haftasında sahasında Wolwerhampton ile 1-1 berabere kalan Manchester United’da sular durulmuyor…

24.09.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-13:55) United'da Sular Durulmuyor! Pogba’dan Mourinho’ya Eleştiri

Manchester United’ın evinde Wolwerhampton ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Fransız yıldız Paul Pogba, Portekizli menajer Jose Mourinho’ya göndermede bulundu.

25 yaşındaki orta saha, Wolwerhampton karşılaşmasında yaşanan puan kaybı sonrası Jose Mourinho'yu hedef gösterdi. Pogba, ''Daha çok hücum oynamalıyız.'' ifadesiyle Portekizli teknik adamın oyun anlayışına eleştiride bulundu.

Fransız yıldız, Wolwerhampton maçında alınan beraberliği takımın oyun anlayışına bağladı. İngiliz basınına açıklamalarda bulunan Pogba, ''Sahamızda daha iyi olmalıyız. Burası Old Trafford ve saldırmak için buradayız.'' şeklinde konuştu.

Manchester Unıted'ın savunma yapmak yerine hücum anlayışını benimsemesi gerektiğini kaydeden Pogba, ''Manchester United saldırdığı zaman rakipler korkacaktır'' dedi.

Neden hücum anlayışı ile sahaya çıkılmadığı sorusuna yanıt veren yıldız orta saha, ''Bu soruyu ben yanıtlayamam çünkü ben yalnızca bir futbolcuyum, menajer değilim'' ifadesiyle Portekizli menajer Jose Mourinho'yu hedef gösterdi.

Manchester United, Premieir Lig’de oynadığı karşılaşmada elde ettiği 10 puanla 7. sırada bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal