UEFA'dan Trabzonspor'a Ağır Ceza!

Trabzonspor Kulübü, UEFA tarafından tribün kapatma cezasına çarptırıldı. İşte detaylar..

02.10.2019-14:18 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-14:15)

Trabzonspor Kulübü, UEFA Disiplin Kurulu tarafından, Sparta Prag ile Medical Park Stadı’nda oynanan karşılaşmada, güney kale arkasındaki bazı bloklardan atılan yabancı maddeler nedeniyle tribün kapatma cezası verildiğini açıkladı.

Maç esnasında tribünden sahaya atılan meşaleler ve konfetiler sebebiyle bu cezanın verildiğini açıklayan UEFA uyarı vermeden direkt olarak bu cezayı uyguladı. UEFA'nın sert prosedürleri gereği sahaya atılan maddelerden sonra ev sahibi takımın sahası kesin olarak kapatılıyor. Bu olayın 3 kez tekrar edilmesi durumunda ise takım gelecek sene UEFA karşılaşmalarından men ediliyor.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, 3 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda oynanacak FC Basel karşılaşmasında;

Güney Kale Arkası Üst A Blok,

Güney Kale Arkası Üst G Blok,

Güney Kale Arkası Alt I, J, K ve L bloklarının bloke edildiği, ilgili tribünlere kesinlikle taraftar girişinin olmayacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, benzeri bir eylemin tekrarlanması halinde daha ağır bir ceza ile karşılaşılacağı vurgulandı, tüm taraftarların gerekli hassasiyeti göstermeleri istendi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal