Trabzonspor’un Başına İki Efsane Geliyor!

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Rıza Çalımbay’ın yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da bazı yöneticilerin, takımın iki efsane ismini teknik patron ve yardımcı olarak görmek istedikleri öne sürüldü.

17.05.2018-10:01 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-09:59) Trabzonspor’un Başına İki Efsane Geliyor!

Bordo mavili bazı idarecilerin, takım için efsane haline gelen isimlerden Fatih Tekke’nin teknik direktör, Gökdeniz Karadeniz’in de yardımcısı olması adına kolları sıvadığı öğrenildi.

Trabzonspor’da yönetim, teknik direktör Rıza Çalımbay ile kesin olarak yolları ayıracak. Çalımbay’ın yerine şimdiden teknik direktör adayları belirleyen yönetimin listesinde Samet Aybaba ve Tolunay Kafkas gibi isimler yerini korurken, bazı yöneticilerin de yönetim kuruluna farklı bir teklifle gideceği gelen haberler arasında…

Buna göre Trabzonspor altyapısından yetişmesinin ardından futbolculuk döneminde önemli işler yapan, ayrıca teknik direktörlük döneminde de başarılı performanslara imza koyan ve son olarak Denizlispor’u mucizevi bir biçimde ligde tutan Fatih Tekke isminin gündeme geldiği öğrenildi.

Yöneticiler, Fatih Tekke’nin yardımcısı olarak da Gökdeniz Karadeniz’i önermeyi düşünüyor. Uzun senelerdir formasını giydiği Rubin Kazan ile büyük başarılar kazanan ve geçtiğimiz günlerde aktif futbol hayatını noktalayan Gökdeniz Karadeniz’in Fatih Tekke’nin yardımcısı olabileceği şeklinde rapor hazırlandığı bildirildi.

Habertürk

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal