Trabzonspor’a İki Yıldızından Kötü Haber!

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş’a konuk olduğu maçta sakatlanan Jose Sosa ve Zargo Toure'den bordo mavili ekibe kötü haber geldi.

18.12.2018-11:06 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-11:05) Trabzonspor’a İki Yıldızından Kötü Haber!

Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş ile oynanan müsabakada sakatlık geçiren Trabzonsporlu Sosa ve Toure’nin sağlık durumlarına ilişkin açıklama yapıldı.

Yapılan sağlık kontrollerinin ardından Sosa’nın 4-6 hafta, Toure’nin 2-3 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Bordo mavili ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Beşiktaş’la oynadığımız karşılaşmada sakatlık geçiren Kaptanımız Jose Sosa ve Zargo Toure’nin sağlık durumlarına ilişkin Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven açıklamalarda bulundu.

Güven “Sosa ve Toure’nin yapılan fiziki kontrolleri ve çekilen MR sonuçları değerlendirildiğinde Sosa’nın sol bacak kas grubunda (Kalf) ikinci derece yaralanmaya rastlandı. Sosa, 4 ile 6 hafta arası takımla beraber antrenmanlara katılamayacak. Toure’nin ise sol ön uyluk (Quadriceps) kasında birinci derece kas yaralanması tespit edildi. Bu futbolcumuzun da yaklaşık 2-3 hafta sonra antrenmanlara başlamasını öngörmekteyiz”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal