Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Yukarıda Allah Yok Mu?

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle ayrılan Çaykur Rizespor'da kulüp başkanı Hasan Kartal, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım hakkında sert ifadeler kullandı.

30.10.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-14:21) Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Yukarıda Allah Yok Mu?

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Beşiktaş’a 4-1 kaybedilen karşılaşmayı değerlendirdi.

Kartal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında maça kötü başladıklarını, 3. dakikada 1-0 geriye düştüklerini, 10. dakikada ise 10 kişi kaldıklarını hatırlattı.

Özellikle karşılaşmanın ikinci devresinde oyuna ortak olamadıklarını söyleyen Kartal, "İkinci devreye ise 10 kişi oynamamıza karşın çok daha istekli başladık. Mücadele gücümüz çok yüksekti ve iyi işler yaptık. İkinci devrede skorun 2-1'e gelmesinin ardından akıllı futbolumuz Beşiktaş'ın işini zorlaştırmaya başladı. 10 kişiyle verdiğimiz mücadele Beşiktaş'ı korkuttu. Beşiktaş taraftarının bile takımına tepki gösterdiği dakikalarda Bülent Yıldırım verdiği ve vermediği kararlarla maalesef maçın önüne geçti." değerlendirmesinde bulundu.

Kartal, Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin tüm takımlara eşit düzeyde olması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

"Beşiktaş karşılaşmasında Orhan Ovacıklı VAR sistemi ile kırmızı kart gördü. Aleyhimize bir penaltı VAR sistemi sonucu verildi ancak Vida'nın kırmızı kart görmesi gereken pozisyonda VAR sistemi devreye girmedi. VAR sistemi ile verilen penaltı sonrası futbolcumuza sarı kart verildi. Kaçan penaltı sonrası 'Yukarıda Allah var' işareti yapan futbolcumuz ikinci sarı kart sonrası oyundan atıldı. Yukarıda Allah yok mu?"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal