İtalyan Efsanesine Göre Real Madrid’in Başına Conte Geçmeli!

Real Madrid’de Julen Lopetegui ile yolların ayrılmasının ardından, yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda da pek çok aday gösteriliyor.

30.10.2018-14:14 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-14:12) İtalyan Efsanesine Göre Real Madrid’in Başına Conte Geçmeli!

Julen Lopetegui'nin görevden alınmasıyla Real Madrid teknik direktörlüğü için adı geçen teknik adamların başında, sezon öncesi Chelsea ile yollarını ayıran Antonio Conte geliyor. İtalyanların efsane oyuncularından Gianluca Vialli de vatandaşının Real Madrid teknik direktörlüğü için aranan yeteneklere sahip olduğunu belirtti.

La Liga’da Barcelona karşısında alınan 5-1’lik yenilgi sonrası görevine son verilen Real Madrid teknik direktörü Julen Lopetegui'nin koltuğuna ilk aday olarak Antonio Conte ismi ön planda yer alıyor. Juventus'un eski yıldızlarından Gianluca Vialli de eski takım arkadaşı Antonio Conte'nin Real Madrid’in teknik direktörlüğü konusunda gereken tüm donanımlara sahip olduğunu düşünüyor.

Vialli, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "Florentino Perez'in aklından nasıl bir teknik direktör geçiyor bilmiyorum fakat Antonio hem Juventus, hem Chelsea hem de İtalya Milli Takımı’nda harika sonuçlar alabileceğini kanıtladı. Adaylardan biri olduğu kesin ancak elbette son kararı Florentino Perez verecek. Ben Antonio'nun çok yetenekli bir teknik adam olduğu görüşünü taşıyorum. Kendisiyle çalışmış futbolcular onun diğer teknik direktörlerin bir seviye üstünde olduğunu ifade ediyorlar. Bence fikirlerini oyuncularına kabul ettirmekte çok başarılı ve sürekli başarıyı kovalayan bir yapısı söz konusu. Ben Real Madrid teknik direktörlüğü konusunda gereken tüm özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal