Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş ve Milli Takım Açıklaması

Tecrübeli teknik adam Rıza Çalımbay, "Beşiktaş'tan teklif gelirse kabul ederim. Ben hedefi olan her yerde varım. Bu Beşiktaş olur, Milli Takım olur. Önemli olan hedefi olması." dedi.

20.02.2019-23:18 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-23:11) Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş ve Milli Takım Açıklaması

Teknik direktör Rıza Çalımbay, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ALİ KOÇ FENERBAHÇE'DE İYİ ŞEYLER YAPACAK

Fenerbahçe'nin bu sezon geçirdiği zor günleri değerlendiren Çalımbay, "Yeni bir yönetim geldi, yeni bir kadro kuruldu, yeni teknik direktör ve sportif direktör geldi. Yönetim hariç bunların hepsi yabancı. Tabii ki böyle sıkıntıların yaşanması gayet normal ama bu kadar uzun süreceği beklenmiyordu. Bir kriz yaşanır ama bir yerden döner normalde. Maalesef biraz strateji eksikliğinden dolayı istenilen olmadı. Ama ben Ali Koç Başkan'ın çok iyi şeyler vereceğine inanıyorum Fenerbahçe'ye." diye konuştu.

GALATASARAY EKSİKLERİNİ KAPATTI

Devre arasındaki transferler hakkında konuşan tecrübeli teknik adam, "Herkes yapmaya çalıştı. Bunların içinde Galatasaray eksik olan noktalarını tamamladı. Diğer takımlar da transferler yaptı. Zaten ligin gidişatına göre kimin daha iyi transfer yaptığı belli olacak." ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELİRSE KABUL EDERİM

Şenol Güneş'in A Milli Takım'a gitmesi halinde Beşiktaş'ı çalıştırmak isteyip istemediği konusunda da konuşan Rıza Çalımbay, "Teklif gelirse kabul ederiz. Ama Şenol Hoca burada çalışırken bunun gündeme gelmesi ve konuşulması iyi bir şey değil. Ben hedefi olan her yerde varım. Bu Beşiktaş olur, Milli Takım olur." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal