'Nihat Özdemir Konuları Geçiştirdi'

TFF Başkanı Nihat Özdemir, gündemde olan kural hataları başvurularının değerlendirildiğini söyledi. Rıdvan Dilmen ise NTV'de yer aldığı programda Nihat Özdemir'in açıklamalarını yorumladı.

06.02.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-16:53) 'Nihat Özdemir Konuları Geçiştirdi'
TFF Başkanı Nihat Özdemir, gündemde olan kural hataları başvurularının değerlendirildiğini söyledi. Rıdvan Dilmen ise NTV'de yer aldığı programda Nihat Özdemir'in açıklamalarını yorumladı. Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri şu şekilde:

"Nihat Özdemir yangına körükle gitmedi, başkanları biraz daha yumuşatmaya çalıştı. Nihat Bey, şeffaf olmaya çalıştı ama bazı konuları da üstü kapalı geçti. Arkadaşlar da soru sormaya çalıştı."

TFF Ve MHK Kararını Vermiş
"Gençlerbirliği - Gaziantep ve Göztepe - Beşiktaş maçındaki kural hatası iddiası için bir açıklama yaptı Nihat Özdemir, MHK'dan karar bekliyorum dedi ama bence MHK kararını vermiş, size iletmiş. İki maçta da kural hatası yok. Çünkü o iki maçın da hakemi, bu hafta maçlarda görev aldı."

Hakemler Nasıl Atandı?
"Bu iki hakem kural hatası yapsa, bu hafta maçlara atanmaz. Ben, cevabı vereyim; MHK ve TFF, kural hatası yoktur kararını vermiş ve bu kararlarını da bu haftaki hakem atamaları ile tescilledi. Hüseyin Göçek ve Mete Kalkavan bu hafta atandıkları maçlarda bir kural hatası yaparsa bunun hesabını kim verecek? O zaman ne olacak?"

"Luiz Gustavo'yu neden sevk etmediler!"
"Kurumlar ile ilgili bağımsızdır, iyi insanlar vardır deniyor. u hafta Luiz Gustavo'yu neden sevk etmediler! Niyet arıyorsanız bu hafta da Gustavo'yu PFDK'ya sevk etmeleri gerekiyordu. Etmiyorsanız Vedat'ı neye göre sevk ettiniz? Demek ki bir yerde hata var""

"Sergen Yalçın Bile Tahmin Etmemiştir"
"Sergen Yalçın bu kadar sevildiğini bence bilmiyordur, hatta bu kadarını kendisi de beklemiyorduk. Sergen'ın verdiği enerji, taraftarın verdiği enerji Beşiktaş'ı heyecanlandırdı; umarım kalıcı olur, istikrarlı olur. Beşiktaş'ın yüksek enerjiyle oynayacağı için kazanacağını düşünüyorum."

"Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum!"
"Fenerbahçe son haftalarda çok iyi oynuyor, taraftarın da stadı dolduracağına inanıyorum. Alanyaspor çok iyi durumda, Galatasaray karşısında da gördük ama Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum."

"Trabzonspor çok formda"
"Gençlerbirliği pozitif oynuyor, Trabzonspor ise çok formda ve agresif oynuyorlar. Ankara'da da olsa kazanacaklarını düşünüyorum."

"Vedat ile Sörloth benzer oyuncular"
"Vedat ile Sörloth benzer oyuncular, tercih yapmak çok doğru değil. Fenerbahçe sol beksiz oynuyor, aynı şeyleri Trabzonspor ve Sörloth için diyemem. İki futbolcu da çok iyi gelişim gösteriyor. Sezon başındaki Sörloth ile geçen sezonki Vedat arasında gelişim açısından çok ciddi farklılıklar var."

"Galatasaray'ın kazanmaya yakın!"
"Kasımpaşa - Galatasaray maçında Kasımaşa biraz daha toparlanmış durumda, Fuat hoca da geldi takımın başına ancak Galatasaray'ın kazanmaya biraz daha yakın olduğunu düşünüyorum."

"Zorlu bir maç"
"Sivasspor - Başakşehir maçında Başakşehir biraz daha yakın ama Sivasspor da kazanırsa nasıl kazandı demem."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal