Negredo Fenerbahçe Maçı Öncesi İddialı Konuştu!

Beşiktaş’ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, Ziraat Türkiye Kupası yarı finali rövanşında karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

18.04.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-13:02) Negredo Fenerbahçe Maçı Öncesi İddialı Konuştu!

Beşiktaş’ın sezon başında kadrosuna kattığı İspanyol oyuncu Negredo, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci karşılaşmasında oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi siyah beyazlı kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli forvet derbi için "Zor bir maç olacak. Deplasmanda oynuyoruz, gol atmamız lazım. Fenerbahçe mücadeleci bir takım, bize karşı da tabii ki zorluk çıkaracaklar. Kazanıp final oynamak istiyoruz." yorumunu yaptı.

Bu sezon Fenerbahçe ile toplamda 3 maç oynadıklarını ve bu karşılaşmaların üç farklı neticeyle bittiğini vurgulayan İspanyol oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe ile bu sezon yaptığımız müsabakalarda bir derbide yaşanacak bütün duyguları yaşadık. Bunlardan kendimize tecrübe katarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Derbilerde iki takım da mutlak kazanmak için sahaya çıkar. Fenerbahçe de evinde oynuyor, mutlaka galip gelmek isteyecektir. Biz rakipten çok kendi yeteneklerimize odaklanmalıyız. Bizim adımıza sahada daha olumlu şeyler olacaktır."

Bu sezon Fenerbahçe'ye karşı mücadele ettiği maçlarda kişisel performansından mutlu olduğunu belirten İspanyol golcü, Spor Toto Süper Ligde çok çekişmeli bir şampiyonluk yarışı sürdüğünü vurguladı.

Şampiyonluk için kalan 5 haftada 4 takımın yarışın içinde olduğunu ekleyen Negredo, "Biz bütün karşılaşmalardan galip ayrılıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Puan durumuna baktığımız zaman 4 takımın arasındaki puan farkı çok az. Oynayacağımız maç sayısı da çok az olduğu için bu mücadele sonuna kadar sürecektir. Bu sezon 2 kupa kazanma şansımız var. Şu anda fırsat elimizde ve kazanmak istiyoruz. Taraftarımız bize bu sezon harika bir şekilde destek verdi. Bu mutluluğu hak ediyorlar, biz de oyuncular olarak onlara bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal