Bomba İddia! Yusuf ve Abdülkadir Premier Lig Yolcusu

Trabzonspor'da bu sezon gösterdikleri performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için İngiltere Premier Lig ekiplerinin devreye girdiği öne sürüldü.

18.04.2018-12:43 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-12:19) Bomba İddia! Yusuf ve Abdülkadir Premier Lig Yolcusu

Trabzonspor altyapısından yetişen ve gösterdikleri başarılı performansla bu sezon bordo mavili ekibin değişilmez oyuncuları haline gelen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ün İngiltere’nin dev takımlarının transfer listesinde yer aldığı öğrenildi.

Yusuf Yazıcı’nın menajerlik görevini üstlenen ve aynı zamanda Arsenal’in yıldız oyunucusu Mesut Özil’in de menajeri olan Erkut Söğüt’ün, yetenekli futbolcunun Avrupa’ya transferi konusunda çalışmalara başladığı bildirildi.

İngiliz basını yaklaşık 17.5 milyon poundluk bonservis değeri biçilen genç oyuncu için menajeri Erkut Söğüt’ün yardımcısı Adem Cebeci’nin açıklamalarına yer vererek şunları aktardı: Yusuf Yazıcı Avrupa’ya transfer olmak istiyor. Menajeri Erkut Söğüt de kendisi için bazı önemli takımlarla temas halinde ve Yusuf’a Premier Lig takımlarının da ilgisi var. Arsenal teknik patronu Arsene Wenger de Yusuf’u televizyondan bizzat izledi.

Trabzonspor’un bir diğer genç yıldızı Abdülkadir Ömür’ü de İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’un takibe aldığı, 18 yaşındaki yetenekli orta sahayı, bu sezona damga vuran Mısırlı yıldız Salah'ın veliahtı olarak gördüğü iddia edildi. İngilizlerin devinin, Abdülkadir Ömür için teklifte bulunacağı belirtildi.

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Real Madrid'in Asensio'nun takımdan ayrılmasına sıcak bakmaması sonrası genç yetenek Abdülkadir Ömür'ü transfer listesinin ilk sırasına yazdı. Liverpool dışında yine bir İngiliz takımı Tottenham'ın da Abdülkadir Ömür’ü transfer etmek istediği gelen haberler arasında...

Bordo mavili yönetim Abdülkadir için en az 18 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Akşam

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal