'Muslera, Galatasaray'dan Asla Ayrılmaz'

Fernando Muslera'nın ismi transferde Arjantin Ligi takımlarından Boca Juniors'la söyleniyordu. Uruguaylı yıldız kaleci vatandaşı olan teknik adam Martin Lasarte, Galatasaray'ın Muslera'yı asla bırakmayacağını dile getirdi.

02.05.2020-14:46 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-14:46) 'Muslera, Galatasaray'dan Asla Ayrılmaz'
Galatasaray'ın yetenekli kalecisi Fernando Muslera ülkesinde de transfer gündeminde. Uruguaylı teknik adam Martin Lasarte, ESPN kanalında yer alan SportsCenter programına katıldı. Gonzalo Quiroz'un sorularını cevapladı.

59 yaşındaki teknik hocaya, yakın ilişkisi olan Fernando Muslera'nın Boca Juniors'a geleceği ile alakalı söylentiler soruldu.

"GALATASARAY'I ASLA BIRAKMAZ"

Deneyimli hocanın yanıtı ise oldukça netti: "Galatasaray'ı asla bırakmaz." Muslera'ya Türkiye'de büyük saygı duyulduğunu söyleyen Lasarte, "Orada ne kadar sevildiğini görseniz Muslera'nın Galatasaray'dan ayrılmayacağını bilirdiniz. Beni İstanbul'da konuk ettiğinde kendisine gösterilen ilgiyi gördüğümde anladım ki oradan asla ayrılmayacak. Aktif olarak sahadan çekildikten sonra da takımına yine hizmet edeceğini biliyorum" ifaderini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal