Mesut Özil Heyecanı; '#AcunAbiMesutuFenereGetir'

Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından yaptığı paylaşım Fenerbahçe camiasının Mesut Özil transferi konusunda heyecanlanmasına sebep oldu.

08.06.2019-13:00 - (Son Güncelleme: 08.06.2019-14:28)

Menajer Unai Emery yaşadığı sorunlarla Londra ekibi Arsenal'den ayrılacağı sık sık dillendirilen Türk asıllı alman oyuncu Mesut Özil'in ismi yeniden Fenerbahçe ile anılmaya başladı.

WinWin programlarıyla Sarı Lacivertli ekibe büyük destek veren, reklam geliri olarak 1,5 milyon TL'lik katkı sağlayan ve 1907 forma ile birlikte kulübe toplamda 2 milyon TL bağışlayan Acun Ilıcalı'nın düğünün ardından yaptığı paylaşım ise Fenerbahçeli taraftarlarında büyük heyecan yarattı.

Ilıcalı'nın düğün fotoğrafının altına yazdığı ''İkinize de ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah bu sene vatan hasretin sona erer:)'' yorumu sonrası, Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ilıcalı'nın bu paylaşımı, Fenerbahçe-Mesut Özil iddialarını güçlendirdi.



Kısa bir süre önce Mesut Özil transferine ilişkin konuşan Fenerbahçe Sportif direktörü Comolli, oyuncunun maliyeti nedeniyle transferin zor olduğunu dile getirmişti. Mesut Özil, Arsenal'dan yıllık 8 milyon euro kazanıyor.

Arsenal'de oynmaya devam etmek istediğini kaydeden Mesut ise, "Arsenal'de kalmak istiyorum. 2 yıl daha sözleşmem var. Ondan sonra ne olur bilmiyorum ama daha 2 yılım daha var. Mutluyum, neden olmayayım? 30 yaşındayım ve daha önümde futbol oynayabileceğim seneler var. Tabi ki her şey kulübe kalmış ancak daha 2 yıl sözleşmem daha var. Sonrasında neler olur bilemiyorum." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal