Mehmet Ekici: "Fenerbahçe'ye Borcum Var"

Süper Lig'den 6 ekibin transfer listesinde olan Mehmet Ekici, Fenerbahçe'de kalmak istiyor.

15.01.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-12:26) Mehmet Ekici: "Fenerbahçe'ye Borcum Var"

Fenerbahçe'de sezon başında Ersun Yanal'ın isteği yönünde kadro dışı kalan ve sürpriz bir kararla Ocak ayı kamp antrenmanlarına dahil olan Mehmet Ekici kariyerini Fenerbahçe'de sürdürmek istiyor.

Ekici'yi isteyen ekipler arasında Kayserispor, Malatyaspor, Sivasspor, Ç.Rizespor,i Konyaspor, Göztepe bulunuyor fakat Ekici sarı-lacivertli kulüpten ayrılmak istemiyor.

Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istediğini söyleyen Mehmet Ekici, "Fenerbahçe'nin bu sezonki şampiyonluğuna katkı sağlamak istiyorum" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'ye Borcum Var"

"Hiçbir zaman kimseye kırgınlık yaşamadım. Daha iyi olmam gerektiğini biliyorum ve pes etmeden çalıştım. İsmimin tekrar Futbol Federasyonu'na iletilmesine tabii ki çok sevindim. Teknik heyetin şans vermesi halinde o formayı tekrar giymek istiyorum. Taraftarlarımızın önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hiç antrenman kaçırmadım ve takım arkadaşlarıma göre en büyük eksiğimiz maç oynamayışım. İnanıyorum ki, bu sorunu da kısa sürede çözeceğim. 2020'nin benim yılım olması için elimden geleni yapacağım. Bu büyük camiaya borcum var ve bunu sahadaki futbolumda ödemek istiyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal