Genç Yıldız Ajdin Hasic'te Mutlu Son

Beşiktaş’ta Ajdin Hasic bilmecesi mutlu sona kavuşuyor.

15.01.2020-12:24 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-12:22) Genç Yıldız Ajdin Hasic'te Mutlu Son

Beşiktaş’ta yılan hikayesine dönen Ajdin Hasic transferinde yaşanan maddi problemler çözüme kavuşmaya başladı ve kriz çözüldü.

Bilindiği üzere siyah beyazlı Eski yönetim kurulu tarafından sezon öncesinde İstanbul'a getirilen ve 18 yaşına girmemiş olmasına rağmen ön protokol imzalanan Bosnalı futbolcu ile maddi konularda bir türlü anlaşmaya varamayan siyah-beyazlıların sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh etmeyi düşündüğü belirtilmişti.

Bir önceki yönetimin 18 yaşına girmesi ile sözleşme yapılacağı ve bu bağlamda 1 milyon 700 bin Euro tutarında imza parası ödeme hakkında taahhütname verilmişti.

Krize neden olan bu olay sonucunda bir türlü imza atılmayan genç yıldız Beşiktaş’ın Antalya hazırlık kampına götürülmemişti.
Siyah beyazlı yönetim bu sorunu çözmek için yoğun çaba sarf ederken sonunda çözüme kavuşulduğu öğrenildi.

Siyah beyazlı yönetim, bir önceki yönetimin yapmış olduğu imza ücreti olan 1 milyon 700 bin Euro’nun yarısını ödemeye karar verdiği ve genç oyuncunun menajerine iletildiği ifade edildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın onay vermesi durumunda 14 yabancı futbolcusu bulunan Beşiktaş’ta bir oyuncu ile yollar ayrılacak ve Ajdin Hasic ile resmi sözleşme imzalanacak.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal