Lampard: 'Sağlık Personelinden önce Futbolculara Test Yapılması Yanlış'

Chelsea menajeri Frank Lampard, coronavirüs pandemisinin ardından Premier Lig'in ne zaman başlayacağı konusunda çıkan tartışmaları yorumladı.

05.05.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-16:19) Lampard: 'Sağlık Personelinden önce Futbolculara Test Yapılması Yanlış'
Coronavirüs pandemisinin ardından ara verilen Premier Lig’in tekrardan ne zaman oynanmaya başlayacağı hala tartışılmaya devam ediyor.

Takımların, yayın gelirlerinden zarar etmemleri için sezonu bitime isteklerine rağmen, bilim insanları aceleyle verilecek bir kararın virüsün sporcu ve teknik ekibe bulaşma riskini artıracağını söylüyor.

Gerçekleştirilen tartışmalarla alakalı olarak BT Sport’ a açıklamalarda bulunan Chelsea menajeri Frank Lampard ise ligler başlamadan önce bütün oyuncular ve teknik takımlara coronavirüs testi yapılması gerekliliğiyle alakalı, "Sağlık çalışanları testlere ulaşmakta sıkıntı yaşarken, futbolculara test yapılması bana doğru gelmiyor. Sağlık çalışanları ön cephede bu virüsle uğraşan insanlar. Önceliğin onlara verilmesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ligler tekrardan başlarsa oyuncu sağlığının dikkat edilmesi gereken en ciddi nokta olması gerektiğini de vurgulayann Lampard, "Futbol temaslı bir oyun. Taraftarlar maç izlemeyi, bizler de antrenman yapmayı ve futbol oynamayı özledik. Ancak futbolcuların sağlığını riske atmadan bunu nasıl gerçekleştireceğiz?" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal