Kristoffer Nordfeldt: 'Kaliteli Bir Takımız'

Gençlerbirliği'nin sezon arasında Swansea City'den getirttiği İsveçli file bekçisi Kristoffer Nordfeldt, "En iyi şekilde çalışıp, takımıma faydalı olmak istiyorum" sözlerini söyledi.

30.01.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-10:31) Kristoffer Nordfeldt: 'Kaliteli Bir Takımız'
Takımın sosyal medya kanalına açıklamalarda bulunan deneyimli file bekçisi, Türkiye'nin, daha önce oynadığı İsveç, Hollanda ve İngiltere takımlarından farklı olduğunu vurgulayarak şu sözleri söyledi:

"Harika bir stat ve atmosferimiz var. Galip gelmek ve maçta penaltı kurtarmak elbette ayrı bir sevinç. Umarım önümüzdeki maçlarda da kazanmaya ve yükselmeye devam edeceğiz"

"Biz genç ve tercübeli oyunculardan oluşmuş bir takıma sahibiz. Belki isim isim bakıldığında yıldız diyebileceğiniz isimler yok ama kaliteli bir takımız. Takım oyununu iyi oynuyoruz. Türkiye'de ise bir jenerasyon değişimi var. Bu biraz zaman isteyen bir durum. Çok yetenekli isimler var. Türkiye'nin geleceği çok parlak"

"Onlar burada çok güzel izler bırakmışlar. Bunu taraftardan da kulüp içindeki insanlardan da görebiliyorum. Umarım ben de onlar gibi iyi izler bırakabilirim. Bunun için her gün çalışıp, en iyi şekilde takımıma destek vermeliyim"

"Haydi Gençler maça!"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal