Kobe, Jordan'a Bire Bir Teklif Etmiş

Los Angeles Lakers2ın efsane oyuncusu Kobe Bryant'ın, emekli Michael Jordan'a bire birde düello teklif ettiği diyalog ortaya çıktı.

04.04.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-12:50) Kobe, Jordan'a Bire Bir Teklif Etmiş
Los Angeles Lakers2ın efsane oyuncusu Kobe Bryant'ın, emekli Michael Jordan'a bire birde düello teklif ettiği diyalog ortaya çıktı.

Chicago Bulls'un Hall of Fame yorumcusu Sam Smith, yakın zamanda Reddit'te İstediğinizi Sorun oturumu yaptı ve Kobe ile Jordan'ın bulunduğu harika bir hikayeyi anlattı.

Smith, Bryant'ın bir zamanlar emekliye ayrılan Jordan'ı bir teke tek maçına çağırdığı bir zamanı anımsatıyor:

"Şimdiye kadarki en sevdiğim hikayelerden biri, daha çok Kobe'yle ilgiliydi, o dönemde MJ ve Kobe çok yakındı değil ve Phil Jackson Lakers'a koçluk yapıyordu. Phil, Michael'ı Kobe ile buluşması ve onunla biraz konuşması için davet etmişti. Michael, Phil ve Jerry West'le oradaydı, bu olay, Wizards'tan emekli olduktan sonraydı, yani belki de 2005 civarıydı. Kobe içeri girmiş ve Michael'ı bir teke tek maçına davet etmişti. Ona formasını giymesini ve sahaya gelmesini, ve k*çını tekmeyeceğini söylemişti. Michael tabii ki de formda değildi ve oynadığı kiloda da değildi. Arenada tütün yasağı olmasına rağmen puro içiyordu. Ama tabii ki Michael oynamaya hazırdı. Oynamadılar, ama ortalık alevlenmişti tabii."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal