Kayserisporlu Gyan Gana Milli Takımından Ayrıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da forma giyen Asamoah Gyan, Gana Milli Takımından ayrıldığını açıkladı.

21.05.2019-18:10 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-18:07)

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor'da görev alan ve son haftalarda oynadığı oyun ile göz dolduran Asamoah Gyan, Gana Milli Takımını bıraktığını açıkladı. 2003 yılından beri milli takım forması giyen 33 yaşındaki futbolcu, 106 maçta 52 kez rakip ağları sarsmayı başardı.

Deneyimli oyuncu yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Ben aktif futbol hayatıma devam ederken Afrika Uluslar Kupası öncesinde yıllardır başarı ile yürüttüğüm kaptanlığın başka bir oyuncuya verilmeye çalışılması ve bunu direk bu turnuva öncesinde yapılması beni derinden üzdü ve düşündürdü. 

Gana ülkesine diğer yatırımlarda çeşitli yatırımlarla iş adamı olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Ulusun ekselansları babasına teşekkür etmek istiyorum. Nana Addo, Dankwa Akufo, Addo diğer Fomer Başkanları H.E John Kufour, H.E. J.J. Rawlings, merhum Profesör Prof. Millis H.E. John Mahama, ekibim, 2003'ten bugüne kadar birçoğu yaşam için arkadaş olan ve birlikte çalıştığım tüm çalışanlar, koçluk yapan arkadaşlara ve gazetecilere teşekkür etmek istiyorum.'

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal