Kayserispor Alibec İle Kazandı

Süper Lig'in 20.haftasında saat 16.00'da Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynanan mücalede Hes Kablo Kayserispor ligin önemli takımlarından Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup etti.

19.01.2021-18:19 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-18:19) Kayserispor Alibec İle Kazandı

Düşme hattından kurtulmak adına yeni teknik direktörü Dan Petrescu ile yeni bir sayfa açmak isteyen Hes Kablo Kayserispor, bu sezon geçtiğimiz seneki performansından oldukça uzakta olan Medipol Başakşehir'in karşı karşıya geldiği karşılaşmada;

Ev sahibi Kayserispor karşılaşmaya oldukça hızlı başladı. Hücümdaki etkinlikleri ve top rakipteyken kurdukları baskı ile dikkat çeken sarı kırmızılılar ilk yarının bitimine kısa bir süre kala Denis Alibec'in 42.dakikada ağlara gönderdiği gol ile skoru 1-0'a getirdi. İLk yarının son anlarında gelen bu gol ilk yarı skorunu belirlerken Hes Kablo Kayserispor soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi. 

İkinci yarının başında Okan Buruk Başakşehir'de değişiklikler ile başlayarak oyuna müdahale etmek istedi ancak topun hakimi tekrardan Kayserispor'du. Rakibinin oyunda skoru eşitlemek için yaptığı baskısına karşı sabırlı bir şekilde oynayarak iyi savunma yapan Hes Kablo Kayserispor dakikalarda 77'yi gösterdiğinde Denis Alibec ile tekrardan golü bularak skoru 2-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmazken Hes Kablo Kayserispor çok önemli bir 3 puan alarak düşme hattında puanını 19'a yükselterek 17.sıraya yükseldi. Medipol Başakşehir ise bu sene eleştirilen oyununa devam ederek 23 puanla 13.sırada yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal