Göztepe Gençlerbirliği'ni Devirdi

Süper Lig'in 20.haftasında Göztepe evinde Gençlerbirliği'ni 4-0'lık net bir skorla geçerek geçtiğimiz hafta yakaladığı yükselişini sürdürdü.

19.01.2021-17:51 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-17:51) Göztepe Gençlerbirliği'ni Devirdi

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Göztepe olurken geçtiğimiz hafta başarılı oyunuyla dikkat çeken yeni transfer Peter Zulj tekrardan sahne alarak 25.dakikada skoru 1-0'a getirerek Göztepe'yi öne geçirdi. Golün ardından oyunun kontrolünü rakibine asla bırakmayan Göztepe ilk yarı tam bitti denirken 45.dakikada Halil Akbunar'ın asistinde topu ağlara gönderen Ndiaye ile skoru 2-0'a getirdi. Bu golde çok kısa bir süre sonra uzatma dakikalarında 2.golün asistini yapan Halil Akbunar bu seferde ağlara gönderdiği şık golle sahneye çıkarak skoru 3-0'a getirdi. 

İkinci yarıya 3 değişiklik birden yaparak başlayan konuk ekip Gençlerbirliği oyuna bir reaksiyon göstererek farkı indirme çabasında olsa da yine de aradığı golü bir türlü bulamadı. 3.golün ardından ikinci yarıda iyi bir savunma yapan Göztepe rakibine gol şansı tanımadı. Dakikalar ilerledikçe daha çok risk alan konuk ekip 71.dakikada hızlı gelişen Göztepe atağında bir kez daha sahneye çıkan Halil Akbunar'ın golüne engel olamadı ve skor bu golle 4-0'a geldi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol sesi çıkmazken ev sahibi Göztepe Gençlerbirliği'ne karşı sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. 

Bu alınan skorun ardından Göztepe Süper Lig'de 25 puana çıkarak 9.sıraya yükselirken konuk ekip Gençlerbirliği ise 19 puan ile 19.sırada kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal