Kante, Chelsea'den ayrılıyor!

Chelsea de forma giyen N'golo Kante, takımını değiştirmek istiyor. Yaz transfer döneminde yeni bir takıma gitmenin hesaplarını yapan 28 yaşındaki futbolcunun hedefiyse Real Madrid'de oynamak.

16.12.2019-13:49 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-14:50) Kante, Chelsea'den ayrılıyor!

Geçen sene Fransa Milli Takımı'yla Dünya Kupası şampiyonluğunu yaşayan Chelsea'nin yıldız futbolcusu N'golo Kante, futbol kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor. Yaşadığı sakatlık yüzünden özellikle geçen sezon uzun bir zaman sahalardan ayrı kalan Kante, Chelsea'yle 156 maçta  görev aldı ve 11 gol, 7 asist yaptı. İngiliz medyasına yansıyan haberlere göre Chelsea'yle yollarını ayırmak isteyen yıldız oyuncunun ilk tercihi Real Madrid olacak.

Zidane olması büyük ayrıcalık

Bu konuşulanları destekleyen en önemli etken olansa Kante'nin, Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane'la olan sağlam ilişkisi öne sürülüyor. Zinedine Zidane'ın da orta sahayı sağlamlaştırmak için N'golo Kante'nin takıma katılmasına olumlu baktığı ve neredeyse 100 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli ödenilmesi ön görülen transfer için Florentino Perez'i ikna etmeye çalıştığı da söyleneniyor.


Juventus ve Bayern Münih de peşinde


Kante'yi renklerine katmak isteyen takımların içinde Juventus ve Bayern Münih de yer alıyor. Fakat 2023 yılına kadar Chelsea'yle sözleşmesi olan yıldız orta sahanın önceliği Real Madrid. Bütün bunlara bakıldığında 2018-2019 sezonunda Chelsea'de 'yılın oyuncusu' olarak seçilen Kante'nin gelecek yaz Chelsea'den ayrılmasına kesin olarak bakılıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal