Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran: Adaletsiz Ortamda Boynumuzu Kuzu Kuzu Eğmeyiz

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı ve İletişimden Sorumlu Yönetici Adnan Dalgakıran’dan hakem tepkisi

16.12.2019-13:43 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-13:44) Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran: Adaletsiz Ortamda Boynumuzu Kuzu Kuzu Eğmeyiz

 

İkinci başkan Adnan Dalgakıran, Transferden Sorumlu Yönetici Erdal Torun oğulları, İletişim ve Medya Sorumlusu Cihangir Gökdoğan basın mensupları ile bir araya geldi.

Beşiktaş 2. Başkanı dalgakıran gündeme dair açıklamalarda bulundu.

‘BİZ KURTULUŞ SAVAŞI VERİYORUZ’

İkinci başkan Dalgakıran, Beşiktaş tarihinin en zorlu döneminde göreve geldiklerini belirtti.

“Her açıdan kulübün zor bir durumda olduğunu söyleyen Dalgakıran, Başkan Ahmet Nur Çebi, bu kararı alırken üstünde çok büyük baskılar yaşadı. Kamuoyu bizim bu görevi almamızı çok istedi.”

‘GELECEĞİ HARCANMIŞ BİR KULÜBÜ GELDİK’

“Ahmet Başkan sadece 2 saat uyuyor. Zor bir dönemdeyiz bu şartlar içinde bütün yönetici arkadaşlarımız elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyor. Bütçesi mahvedilmiş geleceğini zor sokmuş bir camiaya geldik. Bu zorlu dönemden Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulumuz ile aşacağımız bir dönem değil. 

Bütün camia olarak iyi analizlerde bulunup yeni bir sisteme yürümek zorundayız. Elbette sorunların çözümü var bir değil birden fazla çözüm var. Bunu başarmak için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.     Beşiktaş’ı zor dönemden kurtarmak adına çok çalışıyoruz, hemen hemen bütün gelirlerimize temlik altında. Öncelikle yapmamız gereken tek şey ekonomik anlamda kulübü düzene sokmak ve kurumsallaşmak”.

‘BİZ ADALET İSTİYORUZ’

Dün oynadığımız karşılaşmada hakem yaşar kemal uğurlu takdir haklarını konuk ekipten yana kullandı. Aynı kararları, cesareti diğer kulüplere de bekliyoruz. Biz sadece adalet istiyoruz. Adalet sağlanırsa bu ligin marka değerinin çok üst seviyelere yükselecektir. Adil ortamın olduğu noktada sponsorlarımdan daha fazla kaynak elde edeceğiz. Eğer adaletsiz bir ortam doğarsa şu bilinmeli ki Beşiktaş yönetimi kuzu, kuzu boynunu eğecek bir yönetim değil.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal