Ergin Ataman: Sert Bir Maça Çıkacağız

THY Avrupa Ligi 14. hafta karşılaşmasında yarın deplasmanda Litvanya ekibi Zalgiris'e konuk olacak Anadolu Efes'in Başantrenörü Ataman, zorlu bir mücadele olacağını aktardı.

16.12.2019-12:56 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-13:21) Ergin Ataman: Sert Bir Maça Çıkacağız

Ergin Ataman, yapmış olduğu açıklamada, önemli ve güzel bir atmosferde sert bir maç olacağını dile getiren Başantrenör, "Kazanmak için oyunu kontrol etmemiz gerekiyor." Açıklamalarında bulundu.

Zalgiris'in şu ana kadar istedikleri sonuçları alamadıklarını ancak hem kendi sahasında hem deplasmanda tempolu ve dirençli oynayarak tüm karşılaşmalarda son saniyeye kadar savaştıklarını söyleyen Ataman, "Thomas Walkup ve Lukas Lekavicius'la takımı iyi organize ettiklerini özellikle Edgaras Ulanovas ve Arturas Milaknis ile skor ürettiklerini. Ayrıca pota altında da Zach Leday ve Jock Landale ile etkili olduklarını." belirtti

Lacivert-beyazlı temsilcimizin Fransız oyun kurucusu Rodrigue Beaubois ise Kaunas'ta her mücadelenin zor olduğuna söylerken, "Zalgiris'in sahasında büyük maçları kazanmasını sağlayan etkili bir taraftar grubu var. Sert bir takım ve iyi bir hocaları var. Bizim sıralamadaki yerimizi korumamız önemli ve bunun için kazanarak galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz." Açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal