"İyi Bir Araçla Hamilton'ı Geçerim"

Red Bull yarışcısı Max Verstappen, bu seneki Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda yeterince iyi bir araçla en son şampiyon olan Lewis Hamilton'ı geçebileceğini aktardı.

04.02.2020-13:22 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-13:16) "İyi Bir Araçla Hamilton'ı Geçerim"
Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen, ekibinin Mercedes'ten daha iyi olduğunu söyledi. Bu sezon 3 müsabaka kazanan Hollandalı yarışçı, "Lewis çok iyi. Kesinlikle en iyilerinden bir tanesi; ancak Tanrı değil. Belki Tanrı onunla birliktedir; ancak Tanrı değil" dedi.

Hamilton'ı geçip geçemeyeceği sorusuna ise Hamilton, "Evet. Bu kesinlikle yarışacağım araca bağlı" cevabını verdi.

Red Bull'un daha fazla baskısı altında Mercedes'in çaresiz olacağını söyleyen Verstappen, "Baskıyı artırdığınızda, bu onlarda şampiyonluk yolunda daha fazla zorluk oluşturacaktı. Asla gerçek baskı kuramazsanız, yüzde 97-98'de sürebilirdiniz ve asla hata yapmazdınız. 0.2 salisede başlasaydık, gerçekten baskıyı artırabilirsiniz ve öyle başlamak istiyorum. Brezilya'daki gibi takım olarak her şeyi biraraya koyarsanız, -Almanya gibi zorlu durumlarda [Verstappen'in yağışlı havada kazandı, Hamilton ve Mercedes ciddi hatalar yaptı]- herkesle gerçekten yarışabilirsiniz. Bu mücadeleyi yapmaya odaklandım ve gerçekten buna çık yakınız. Eminim daha iyisini yapabiliriz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal