İrlandalı Dövüşçü Conor McGregor Kariyerine Son Verdi

UFC tüy ve hafif sıklet şampiyonu, dünyaca ünlü karma dövüş şampiyonu Conor McGregor sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla hayranlarını üzdü.

26.03.2019-10:30 - (Son Güncelleme: 26.03.2019-10:26) İrlandalı Dövüşçü Conor McGregor Kariyerine Son Verdi

Dünyüca Ünlü İrlaandalı karma dövüşçü Conor McGregor sosyal medyasından yaptığı açıklamada kariyerine son verdiğini duyurdu. 30 yaşındaki dövüşçü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: 'Hey millet hızlı bir açıklama yaparak, bugün resmi olarak “Karışık Savaş Sanatı” olarak bilinen spordan emekli olmaya karar verdim. Tüm eski meslektaşlarımın rekabette iyi ilerlemelerini diliyorum. Şimdi emeklilik halindeyken bu girişimde eski ortaklarıma katılıyorum.'

Dağıstanlı dövüşçü Khabib Nurmagomedov ile geçtiğimiz Ekim ayı karşılaşan McGregor, rakibine mağlup olmuştu. Maçın bitmesiyle dövüşçü ve antrenörler arasında arbede çıkmıştı.

Karşılaşmanın ardından Nurmagomedov, Conor McGregor’un kendisine, dinine, ülkesine ve ailesine hakaret ettiğini söylemişti. İrlandalı daha sonra Khabib Nurmagomedov’a rövanş teklifinde bulunmuş fakat Nurmagomedov bu teklifi reddetmişti.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal