Şenol Güneş: Oyundaki Üstünlüğümüz Skora Yansıdı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova karşısında alınan 4-0'lık galibiyetin ardından basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

25.03.2019-23:21 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-23:09) Şenol Güneş: Oyundaki Üstünlüğümüz Skora Yansıdı

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

OYUN ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ SKORA YANSIDI

Galibiyetle sona eren karşılaşmayı değerlendiren Güneş, "Moldova takımının doğru düşüncelerini uygulamada hataya çeviren bizim takım oldu. Burada hücumda daha zengin olma durumundaydık. Arnavutluk maçında biraz savunma gücümüzü gördük. Burada pozisyonlar bulduk, oyun üstünlüğü skora yansıdı" diye konuştu.

GÜNEŞ'İ KIZDIRAN ARABA SORUSU

Yabancı bir gazetecinin "Biraz önce Moldova hocası Fransa'yı Ferrari'ye benzetti, kendi takımlarını da eski bir arabaya. Siz kendinizi neye benzetirsiniz?" şeklindeki bir soruyu yanıtlayan Güneş, "Biz iyi bir futbol takımıyız, arabaya benzer bir halimiz yok. Arabayla ne işimiz var bizim, sahada oynuyoruz, sahada" cevabını verdi.

BİRLİK VURGUSU

Medyasıyla, taraftarıyla, oyuncusuyla bir olunmasının önemini vurgulayan Güneş, "Biz işimizi yapıyoruz. Herkesin birlikte olduğu bir döneme geçmek istiyoruz. Hayal etmek, hikaye yazmak, birlikte olmak, umutlu olmak. Bunlar hepimizin hakkı. Sanat ve spor önemli değerlerdir, futbolda da buna öncülük yapmak istiyoruz. Medyasıyla, taraftarıyla, oyuncusuyla birlikte olabiliyoruz. Başlangıçta zorluklar olacaktır." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti için düşüncelerinin sorulması üzerine ise Şenol Güneş, "Cumhurbaşkanımız da bizim insanımız, işçimiz, memurumuz.... Sonuçlar olunca birlik oluyor. Ülkenin bir değişime uğraması gerekince herkes yapacaktır ama tartışarak yapacaktır. Kavga ederek ülkeyi böleriz. Cumhurbaşkanımız futbolu seven bir devlet büyüğümüz. Bize bir görev verdiler, onu yapmaya çalışıyoruz." yanıtını verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal