İngiltere Bu Çocuğu Konuşuyor!

İngiltere Lig Kupası’nda oynanan ve Manchester City'nin, Oxford United’ı 3-0 yendiği karşılaşmaya 18 yaşındaki Phil Foden damga vurdu.

26.09.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-11:42) İngiltere Bu Çocuğu Konuşuyor!

Manchester City, İngiltere Lig Kupası’nda Oxford United ile kozlarını paylaştı.

Ev sahibi City'nin rakibini 3-0 mağlup etti karşılaşmanın tüm gollerinde katkısı olan 18 yaşındaki Phil Foden, A Takım kariyerindeki ilk golünü kaydetmenin de sevincini yaşadı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Oxford menajeri Karl Robinson, genç orta sahayı Barcelona'nın efsane oyuncularından Andres Iniesta'ya benzetti.

Karl Robinson tarafından yapılan bu benzetme, Manchester City menajeri Pep Guardiola'ya da sorulurken, İspanyol teknik adam genç futbolcuya övgüler yağdırdı. Guardiola, "Phil sıradışı yeteneklere sahip bir futbolcu. Manchester City, gelecek 10 yıl süresince çok özel bir futbolcuya sahip olmanın ayrıcalığını yaşayacak. Fakat Phil'in yeni bir Iniesta olacağını söyleyecek kadar ileri gitmeyeceğim. Zira bu benzetme futbolcumun üzerinde büyük bir baskı hissettirir... Çünkü Iniesta açık ara, hayatım boyunca gördüğüm en iyi futbolculardan biriydi." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal