Hasan Çavuşoğlu’ndan Erol Bulut Açıklaması!

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile telefonda konuştu ve Erol Bulut iddialarına son noktayı koydu.

21.04.2020-10:08 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-11:56) Hasan Çavuşoğlu’ndan Erol Bulut Açıklaması!

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Erol Bulut iddiaları hakkında açıklama yaptı.

"Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut ile anlaştı" iddiaları ile ilgili de konuşan başkan Hasan Çavuşoğlu merak edilen konuları ilk defa açıkladı.

‘FENERBAHÇE, EROL HOCAYI DÜŞÜNMÜYOR’

Başkan Ali Koç ile telefonda konuştuklarını belirten Hasan Çavuşoğlu, sarı- lacivertli takımın teknik adam Erol Bulut ile herhangi bir kararının olmadığı söyledi ve şu ifadelere yer verdi: "Erol hocamla bugün de konuştuk. Herhangi bir teklif almadığını söyledi. Sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Ali Koç da çok değerli başkanımız, beni aradı ve konuşulanların dedikodu olduğunu da söyledi. Ben de başkanım aramızda konuşmadıysak gerçek değildir dedim. Aynen öyle dedi. Şu kulübe müsaade edildi deniyor sürekli. Öyle bir şey yok. Eğer hocamıza büyük bir takımdan ya da yurt dışından teklif gelirse biz sözleşmesi olsa dahi önünü açarız zaten. Bunu defalarca konuşmanın mantığı yok."

‘SEYİRCİSİZ MAÇ DÜŞÜNÜLEMEZ AMA SAĞLIK HER ŞEYİN ÖNÜNDE’

"Seyircisiz maç düşünülemez ama bulunduğumuz ortamda öyle gözüküyor, sağlık her şeyin önünde. Tabii buna biz karar veremeyiz, devletimiz çalışıyor. Eğer o noktaya gelirsek seyircisiz oynayacaksak Fatih Hocamın dediği gibi bir yerde oynanabilir. Eğer seyircisiz olursa mantıklı bir şehir, sağlık için de önemli"

15-20 GÜN SONRA YENİDEN DEĞERLENDİRİLİR

"Bunun cevabını şu an veremeyiz, tamamen varsayım. Haziran başı ihtimali var ama bu ihtimal, bunu herkes konuşuyor. Lig şu an başlar demek zor, TFF'ye de bağlı değil. Cumhurbaşkanımız ve sağlık bakanımız bizzat yürütüyor. Bir tarih belirsiz, zamanla olacak. 15-20 gün sonra yeniden değerlendirilir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal