'Göztepe Avrupa'ya Gitmeyi Hak eden Büyük Bir Kulüp'

Göztepe’nin tecrübeli eldiveni Beto, Sarı Kırmızılı kulübün hedeflerini açıkladı.

28.01.2020-13:53 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-13:46) 'Göztepe Avrupa'ya Gitmeyi Hak eden Büyük Bir Kulüp'

Göztepe’nin tecrübeli eldiveni Beto, Sarı Kırmızılı kulübün hedeflerini açıkladı. Beto, Göztepe’nin Avrupa Kupaları’nda yer alması gerektiğini belirtti.

İşte o açıklamalar:

Yeni hocamızın gelmesiyle bir şeyler değişti, gelişim sürecine girdik. İlk yarı için minimum hedefimiz olan 23 puana ulaşmayı başardık.
Şu ana kadar toplamış olduğumuz puanlar hiçbir şekilde bizi rehavete sürüklemeyecek. Yeni hedefler için mücadelemizi ortaya koyacağız. Avrupa kupalarına gitmeyi tabii ki çok isteriz ama baştan böyle bir hedef koyup da üzerimizde bunun baskısını hissetmek belki bizi zorlayabilir. Her maçta toplayabildiğimiz maksimum puanları toplamak için sahada olacağız.

Sonrasında bakacağız, Avrupa’ya gidebiliyor muyuz? Olmuyorsa, sezonu güzel bitirmek için çabalayacağız. Avrupa’ya gitmeyi çok isterim. Göztepe Avrupa’ya gitmeyi hak eden bir kulüp. Yeni stadımızla beraber bunu daha fazla hissediyoruz.

Göztepe, geçmişi ve büyük taraftarıyla iyi şeyleri hak eden bir kulüp. Avrupa’ya gitmek bu taraftara da bu şehre de çok yakışacak bir şey. Umarım Avrupa’ya gideceğiz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal