Galatasaray, Fenerbahçe ile Sözleşmesi Biten Şener Özbayraklı ile Anlaşmaya Vardı

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray gelecek sezonun kadrosunu kurmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Şener Özbayraklı ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.

03.06.2019-18:09 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-18:04)

Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Çaykur Rizespor'dan Vedat Muriç'in sonrasında bir hamle daha yaptı ve Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Şener Özbayraklı ile prensip anlaşmasına vardı. Fenerbahçe'de Ersun Yanal tarafından kadroda düşünülmeyen Şener Özbayraklı ile masaya oturan sarı-kırmızılı takım, milli oyuncu ile 2+1 senelik sözleşme üstünden prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe'den senelik 1.5 milyon euro maaş alan Şener ile TL üstünden prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılı ekip, istenen imza parasını ortadan kaldırmak için görüşmelerine devam ediyor. Şener'in sözleşmesinde garanti ücret, maç başı, şampiyonluk primi ve performans primini devreye alacak olan Galatasaray, +1 sene opsiyonu milli oyuncunun maç sayısına göre devreye alacak.

İstenen 1 milyon euroluk imza parasını ortadan kaldırmaya uğraşan sarı-kırmızılı takım, bu miktarın ortadan kaldırmasının sonrasında transferi resmi olarak duyuracak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal