Fikret Orman: ''Vodafone İle 2 Yıllık Anlaşmamızda 36 milyon Lira Kazanacağız.''

Fikret Orman ve Vodafone'nin CEO'su birlikte basın toplantısı düzenliyor.. İşte konuşmaların tamamı..

16.07.2019-13:30 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-13:27) Fikret Orman: ''Vodafone İle 2 Yıllık Anlaşmamızda 36 milyon Lira Kazanacağız.''

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Vodafone'nin CEO'su basın toplantısı düzenliyor..

Fikret Orman: "Vodafone'la 2 yıllık bir sponsorluk anlaşması imzaladık. 2 yıl için toplamda 36 milyon lira kazanacağız."

'36 milyon 66 olamaz mı' sorusuna Orman: "Olabilir aslında. Bizim sponsorumuzla diğer çalışmalarımız da var. Taraftarımız 'Beşiktaş Kara Kartal' paketlerine ilgi gösterdiği sürece 66 da olur 96 da."

Orman: "Türkiye'deki sponsorluklara bakınca görüyorsunuz, büyük takımlar da dahil olmak üzere 1 senelik anlaşma yapılıyor. Daha sonra bitiyor. Bu kadar uzun süre beraber çalışıyorsak, demek ki karşılıklı mutluluk var."

Orman: "Bu dönem, benim Beşiktaş'taki son dönemim. Bu süreçte kulübümüz için en doğru kararları almak istiyorum. Ana fikir olarak, biz biraz daha daralmak zorundayız. Bu bir tek Beşiktaş için geçerli değil. Dünyada da bunu görüyorsunuz."

Orman: "Bizle alakalı iki şey konuşuluyor; borç ve şampiyon olmamak. Benden sonra gelecek arkadaşlara sağlam bir yapı bırakmak istiyorum."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal