Fenerbahçe Yönetiminin Büyük Pişmanlığı! Sezon Sonunda Yolcu

Fenerbahçe’de Alper Potuk’un son dönemdeki kötü performansı sabırları taşırdı. Sarı lacivertli yönetim, sezon sonunda uygun bir teklif gelmesi halinde 27 yaşındaki oyuncu ile yolları ayıracak.

12.05.2018-09:38 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-09:26) Fenerbahçe Yönetiminin Büyük Pişmanlığı! Sezon Sonunda Yolcu

Sarı lacivertli takımda, son dönemde futboldan çok özel yaşantısıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Alper Potuk, Spor Toto Süper Lig’deki son iki karşılaşmanın dışında kupada Teleset Mobilya Akhisarspor’la oynanan finalde de bulduğu şansı da değerlendiremedi.

Sarı-lacivertli yönetimin, sözleşmesi 4 yıl uzatılan Alper’in performansı sonrası hayal kırıklığı yaşadığı ve sözleşme uzatmalarından dolayı pişman oldukları belirtildi. 27 yaşındaki oyuncuya sarı lacivertli taraflar da büyük teki gösteriyor. Alper Potuk, oynadığı son 3 karşılaşmada da 90 dakikayı tamamlayamadı.

Bu sezon Fenerbahçe'de 5. sezonunu bitirecek olan Alper Potuk ile sarı lacivertli yönetim 4 sezon daha sözleşme uzatmıştı. Alper'in son dönemde gösterdiği performans sonrası yönetimin yeni sözleşme imzalama konusunda büyük pişmanlık yaşadığı ve sezon sonunda uygun bir teklif gelmesi halinde 27 yaşındaki futbolcuyu takımdan göndermek istediği gelen haberler arasında…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal