Fenerbahçe Derbide Yine Dönüş Yaptı

Fenerbahçe Süper Lig’in 23. haftasında Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde ilk yarıyı 3 – 0 mağlup tamamladı. İkinci yarı 3 – 3’e getiren sarı kanarya muhteşem bir dönüşe imza attı.

26.02.2019-10:18 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-12:09) Fenerbahçe Derbide Yine Dönüş Yaptı

Fenerbahçe bu sezon oynadığı derbilerde geri dönüşlere imza attı. Bu sezon tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe ezeli rakiplerine karşı maç kaybetmedi.

Sezonun ilk yarısında oynanan Beşiktaş derbisinde 1 – 0 yenik duruma düşen sarı kanarya sonrasında skoru eşitledi ve skoru 1 – 1’e taşıdı. Galatasaray karşısında da 2 – 0 yenik duruma düşen Fenerbahçe olaylı derbide skoru 2 – 2’ye getirerek rakibiyle berabere kaldı.

Fenerbahçe'den İlginç İstatistik

Dün akşam oynanan derbiden sonra sarı kanarya ilginç bir istatistiğe de sahip oldu. Bu sezon deplasmanda 8 gol atabilen Fenerbahçe, bu gollerin 5’ini Galatasaray ve Beşiktaş ağlarına gönderdi.

Sadık ve Zach Siftah Yaptı

Dünkü derbide siftah yapan Miha Zajc ve Sadık Çiftpınar Fenerbahçe’nin geri dönüsünde önemli rol oynadı.

Sarı lacivertli ekip deplasman hasretini 9 maça çıkardı. Fenerbahçe bu sezon deplasmandaki tek galibiyetini Konyaspor karşısında aldı.

Fenerbahçe 6 Maçtır Beşiktaş’ı Yenemiyor

Beşiktaş’a karşı son galibiyetini 23 Eylül 2017’de alan sarı kanarya, daha sonraki 6 derbide 1 mağlubiyet alırken 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal