Şenol Güneş: Duran Toptan Gelen Gol, Oyunu Rakibin Lehine Çevirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından, "Duran toptan gelen gol, oyunun şeklini rakibin lehine çevirdi." sözlerini aktardı.

26.02.2019-09:10 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-09:07) Şenol Güneş: Duran Toptan Gelen Gol, Oyunu Rakibin Lehine Çevirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından, "Duran toptan gelen gol, oyunun şeklini rakibin lehine çevirdi." sözlerini aktardı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının Fenerbahçe ile 3-3 beraberlik yaşadığı maçta ilk yarıda iyi bir performans gösterdiklerini ama ikinci devrede istediklerine ulaşamadıklarını aktardı.

Güneş, maçtan sonra gerçekleştirilen basın toplantısında, derbi mücadelesinin ilk yarısında beklentiden fazlasını yaptıklarını söyleyerek, "İlk yarıda rakibi oynatmadan golleri bulduk. Daha fazla olabilirdi. İkinci yarıda geriye çekildik. Rakibin sağdan ataklarını bekliyordum. Hem Adriano hem Güven ilk yarıda görevlerini iyi yapmıştı. Duran toptan gelen gol, oyunun şeklini rakibin lehine çevirdi." şeklinde konuştu.

Yedikleri gollerden sonra panik yaparak oynadıklarını belirten Güneş, şunları söyledi:

"Güveni, morali yükselen Fenerbahçe oldu, tam tersine motivasyonu kaybeden ise Beşiktaş oldu. İkinci yarıda oyunun hakimiyeti Fenerbahçe'nin elindeydi. Son bölümde kopmalar yaşandı. Coşkulu, arzulu bir maçta iki puan kaybetmek bizim için üzücü. Üst seviye takımız, üst seviye oyunculara sahibiz; şartlar ne olursa olsun kolay goller yemememiz gerekirdi. O kadar basit hatalar yaptık ki konuşulur tarafı yok. Savunmada olmamıza rağmen bunu da iyi yapamadık. 4-0, 5-0 olacak maçta kaybedilen iki puan var."

Maçın ikinci yarısında Shinji Kagawa'nın da oyuna katkısını bulunmadığını vurgulayan Güneş, "Kagawa defansta zaten zayıf, hücuma da katkısı düşmüştü. Atiba ve Dorukhan yoruldu, Lens ve Güven de kenarda iyi oynarken, ikinci yarı sıkıntı yaşadılar. Fenerbahçe, zaten sağ tarafı iyi kullanan takım. İkinci yarıda orta göbekte uzak kaldık, kenarları da istediğimiz gibi kapatamadık." sözlerini kullandı.

Puan kayıplarına rağmen gelecek maçlara yoğunlaşacaklarını söyleyen Güneş, "Kazanmak için her şeyi yaptık. 5-0, 6-0 olabilirdi. Bir ayıbımız yok, ayıp gibi sunmaya çalışıyorlar. Bir kaybımız var, bu bize yakışmaz. Üç tane yememeyi de becerebilirdik. Kopmalar ve güvensizlikler oldu." yorumlarını yaptı.

"İkinci yarıda bize yakışmayan bir oyun sergiledik. Gerçekten çok üzgünüz"

Karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalar yapan Burak Yılmaz, maçta gol atmasının kendisi adına güzel olduğunu belirterek, "Fenerbahçe'ye gol atmak güzel fakat sonuçtan dolayı çok üzgünüz. İkinci yarıda bize yakışmayan bir performans sergiledik. Sonuç daha farklı olabilirdi. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek isterdik. Gerçekten çok üzgünüz." sözlerini aktardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal