Emre Mor'un Menajerlik Şirketi Veto'yu Kaldırdı! Galatasaray Transferi İçin Sorun Kalmadı!

Galatasaray'ın genç prensi Emre Mor'un menajerlik şirketi transfer için onay verdi.

15.07.2019-16:18 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-16:18) Emre Mor'un Menajerlik Şirketi Veto'yu Kaldırdı! Galatasaray Transferi İçin Sorun Kalmadı!

Galatasaray önümüzdeki sezon şampiyonlar ligine uygun bir kadro planlaması yaparken Diagne'nin satışından gelecek parayla transfer yapmayı hedefliyor. Dış transferde de Emre Mor ile her konuda anlaşan Galatasaray'a müjdeli haber genç oyuncunun menajerlik şirketinden geldi..

Emre'nin menajerlik şirketinin CEO'su Erik Alonso'nun yaptığı açıklamasında:

"Buna mecbur kaldığımız için üzgünüz ancak sizden hiçbir yanıt gelmeyince başka seçeneğimiz kalmadı. Şayet yargı safhasından önce bizimle görüşmek isterseniz benimle doğrudan temas kurmaktan çekinmeyin." ifadelerini kullanmıştı

Aynı zamanda FIFA menajeri olan Alonso, "Emre'nin transferini engellemek gibi bir çabam asla yok. Hepiniz gibi ben de yaptığım işten para kazanıyorum ve bu transferde yaptığım işlerin tanınmasını istiyorum. Siz bedavaya çalışır mısınız" diye isyan etmişti.

Emre Mor'un menajerlik şirketinin bugün yaptığı son açıklamaya göre, transfer üstündeki veto'yu kaldırdıkları açıklandı. Bu açıklamayla birlikte Emre Mor'un Galatasaray'a transferi ile ilgili ortada hiçbir sorun kalmamış oldu. 

WBD Capital CEO'su Erik Alonso:

''Emre Mor'un Galatasaray'a imza atabileceğine karar verildi. Emre, bir kaç gün içerisinde Galatasaray'a gidecek.''

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal