Emre Aşık: Galatasaray Derbiyi Kazanırsa Şampiyonluğun...

Galatasaraylı eski futbolcu Emre Aşık, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

20.02.2020-11:54 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-12:02) Emre Aşık: Galatasaray Derbiyi Kazanırsa Şampiyonluğun...

Galatasaraylı eski futbolcu Emre Aşık, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Lig enteresan geçiyor. Özellikle Sivas'ı ilk yarıdaki performansından dolayı tebrik etmek lazım. Sınırlı kadrosuna rağmen buraya kadar iyi getirdiler. Galatasaray buraya kadar getirdiyse bu avantajı iyi kullanacağını ve iyi bitireceğine inanıyorum.
Fenerbahçe camiası, takımı kötü gidişi bir Galatasaray galibiyeti ile unutturabileceğini düşünüyor ve bu maçı bekliyorlar. Ben, Fenerbahçe'nin sahasında oynayacak olmasını da büyük bir avantaj olarak görüyorum. Oyuncular tek bir maçla sezonu kurtarabilir.

Bazı şeylerin üstü kapatılabilir. Kazanarak gelen bir Galatasaray var. Özellikle oyuncuların kazanmaya alışması çok önemli. Bu takıma özgüven getiriyor, zaten takım da her geçen hafta daha iyi oynuyor.

Galatasaray kazanmak isteyecektir, uzun süredir orada kazanamıyoruz. Belki 'o sene, bu senedir’. Ben, beraberlik ağırlıklı bir maç bekliyorum. İki tarafta kazanmaya oynayacaktır ama beraberlikte iki tarafta bir şey kaybetmeyecektir. Fenerbahçe'nin kadrosu Galatasaray'a göre kalite olarak daha düşük seviyede. Bir tek Kruse yaratıcı oyuncu.

Gustavo'nun oynamaması avantaj. Galatasaray ikinci yarıda hücumda Onyekuru ve Emre'nin gelmesi ile çok daha iyi oldu. Adem Büyük de çok iyi işler yapmaya başladı. İyi gol vuruşları var. Güzel bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe'nin agresif başlayacağını ve orada kaybetmemek için elinden geleni yapacağını düşünüyorum. Galatasaray kazanırsa şampiyonluğun en büyük adayı olur.

O seneler kadrolar çok daha iyiydi. Fenerbahçe'den şu an Kruse ve Ozan'ı sayabiliriz. Kruse’de bir Alex değil. Gustavo'da yok. İster istemez Galatasaray'da bir stres olacaktır. Galatasaray'da oynadığım zamanlar Kadıköy'e stresle çıkıyorduk. Maç içinde bir defa geliyorlardı gol oluyordu ve biz moral olarak çöküyorduk. Umarım bu sene böyle olmaz. Fenerbahçe'deyken ise çok daha rahat oluyorduk. Galatasaray maçlarını bekliyorduk. Tarih tekerrürden ibarettir ama belki de o maç bu maçtır.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal