Efsaneler Yardım Maçında Sahaya Çıkıyor!

Birleşmiş Milletler (BM) ve UEFA desteğiyle ortaklaşa gerçekleştirilecek ve geliri ihtiyaç sahibi çocuklar için harcanacak "Dayanışma Maçı" kadrosu açıklandı.

18.04.2018-10:38 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-10:39) Efsaneler Yardım Maçında Sahaya Çıkıyor!

UEFA tarafından yapılan yazılı açıklamada Birleşmiş Milletler'in 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri için farkındalık oluşturulacak karşılaşmadan elde edilecek gelirin, engelli çocuklara yardım amacıyla kullanılacağı ifade edildi.

İsviçre'nin Cenevre şehriyle aynı ismi taşıyan 30 bin kişi kapasiteli stadyumda 21 Aralık'ta gerçekleşecek karşılaşmada, eski İtalyan hakem Pierluigi Collina düdük çalacak. Efsane oyuncular Luis Figo ve Ronaldinho’nun  takım kaptanları olarak yer alacağı karşılaşmada, Carlo Ancelotti ve Didier Deschamps da teknik direktörlük görevini üstlenecek.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise 10 ile 22 İsviçre Frangı arasında değişiyor.

Teknik direktörlüğünü Didier Deschamps'ın yaptığı takımda kaptan Luis Figo dışında Dida, Vitor Baia, Michel Salgado, Frank de Boer, Rio Ferdinand, Cristian Chivu, Dejan Stankovic, Robert Pires, Jari Litmanen, Christian Karembeu, Andrea Pirlo, Raul Gonzalez, Robbie Keane, Kelly Smith ve Nuno Gomes forma giyecek.

Carlo Ancelotti'nin teknik direktör olduğu takımda ise kaptan Ronaldinho'nun yanı sıra David James, Antonis Nikopolidis, Juliano Belletti, Cafu, Edmilson, Casey Stoney, Eric Abidal, Michael Essien, Youri Djorkaeff, Gaizka Mendieta, Ronald de Boer, Henrik Larsson, Alexander Frei, Patrick Kluivert ve Celia Sasic bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri
için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal