Dünyanın Gözü Galatasaray Beşiktaş Derbisinde!

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde şampiyonluk yarışının kaderini belirleyecek Galatasaray-Beşiktaş derbisi sadece ülkemizde değil tüm dünyada heyecanla bekleniyor.

27.04.2018-12:32 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-12:06) Dünyanın Gözü Galatasaray Beşiktaş Derbisinde!

29 Nisan Pazar akşamı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda nefesleri kesecek bir mücadele yaşanacak... Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren iki dev, Galatasaray ve Beşiktaş kozlarını paylaşacak.

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 30 haftanın sonunda Galatasaray 63 puanla zirvede yer alırken Beşiktaş rakibinin 1 puan gerisinde 2. sırada takibini sürdürüyor. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan iki dev kulübün nefesleri kesecek mücadelesi sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük bir merakla bekleniyor. Kazananın büyük bir avantaj yakalayacağı, kaybedenin ise şampiyonluk şansını zora sokacağı derbiye ilgiye yoğun bir ilgi gösteriliyor.

41 ÜLKE CANLI YAYINLAYACAK

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş’ı karşı karşıya getirecek karşılaşma dünyanın birçok ülkesinde canlı yayınlanacak. Fransa’dan Fildişi'ne, Sırbistan'dan Togo'ya, Hong Kong'dan ABD'ye, tam 41 ülke bu dev karşılaşmaya tanıklık edecek.

Öte yandan Avrupa'nın en çok izlenen ligleri olan İngiltere Premier Lig, Almanya Bundesliga, Fransa Ligue 1, İspanya La Liga ve Hollanda Eredivisie Ligi’nde şampiyonluk yarışı sona erdi. Şampiyonluk heyecanı yalnızca Türkiye, İtalya ve Portekiz'de devam ediyor.

DEV DERBİ MERAKLA BEKLENİYOR

İtalya Serie A ve Portekiz Süper Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerin bu hafta birbirleriyle maçı olmaması da, herkesin Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak müthiş mücadeleye odaklanmasını sağladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal