Derbi Gözaltılarıyla İlgili Flaş Gelişme!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşındaki olaylı derbiye ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 22 kişiden 4'ü serbest bırakılırken 18 kişi mahkemeye sevk edildi.

27.04.2018-11:51 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-11:52) Derbi Gözaltılarıyla İlgili Flaş Gelişme!

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı karşı karşıya getiren Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında çıkan olaylarda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanması ve maçın tatil edilmesiyle sonuçlanan olaylara ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşındaki olaylı derbiye ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında sabah saatlerinde 22 şüpheli daha adliyeye sevk edilmişti.

Savcılık sorgusunun ardından 22 şüpheliden 4’ü serbest bırakılırken, 18 şüpheli ise mahkemeye adli kontrol şartıyla sevk edildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu, soruşturmayı derinleştirmiş ve soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 35’e yükselmişti. Dün, sabah saatlerinde 25 şüpheli Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na götürülmüş, tamamlanan savcılık sorgusunun ardından, 5'i tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Bu sabah gözaltına alınan şüpheliler arasında, işlemleri biten 22 kişi daha Anadolu Adliyesi'ne gönderildi. Adliyeye sevk edilen 22 kişiden 4’ü savcılık sorgusu sonrası serbest bırakılırken 18 zanlı da adli kontrol şartıyla mahkemeye sevk edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal