Cimbom Süper Lig’in Yıldızını Bitiriyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, listesinde yer alan oyuncular için bizzat devreye girdi.

24.07.2018-11:51 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-11:48) Cimbom Süper Lig’in Yıldızını Bitiriyor!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer listesinde bulunan oyuncular için devreye girerek bu isimlerin transferini kısa sürede bitirmek istiyor.

TERİM DEVREYE GİRDİ

Listesinde yer alan oyunculardan ilk olarak Badou Ndiaye ile görüşme sağlayan tecrübeli teknik adamın, son olarak Alanyaspor forması giyen Emre Akbaba’yla da transfer konusunu konuştuğu belirtildi. Galatasaray dışında Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan da teklif alan ve Alanyaspor’dan ayrılmak isteyen 25 yaşındaki yıldız, Cimbom’a göz kırptı. Sarı kırmızılı yönetimin, Emre için Alanyasporlu yöneticiler ile pazarlık halinde olduğu öğrenildi.

KONTRATI SEZON SONUNDA BİTİYOR

Galatasaray yöneticilerinin, Emre’nin transferi için birkaç planı olduğu ifade edildi. Başarılı futbolcunun kontratının bu sezon sonunda bitmesi Ocak ayında başka bir kulüple bedavaya anlaşabileceği anlamını taşıyor. Sarı Kırmızılı yönetim de bu kozu kullanarak Emre Akbaba’yı en fazla 2-3 milyon euro bonservis bedeli aralığında kadrosuna katmak istiyor.

KİRA VEYA TAKAS YÖNTEMİ DE OLABİLİR

Yönetimin bir başka planı da Avrupa’da da benzerlerinin görüldüğü şekilde, Emre’nin kiralanıp sezon sonunda mecburi bonservis bedeliyle kadroya dahil olması… Fatih Terim’in kadroda düşünmediği Tolga Ciğerci, Carole, Tarık ve Ahmet Çalık gibi futbolcuların takasta kullanılıp bonservis bedelinin düşürülmesi de alternatifler arasında bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla Spor Toto Süper Lig’de 32 karşılaşmada 14 gol ve 10 asistlik bir performans sergileyen Emre’yi üç büyük takım da kadrosunda görmek istiyor.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal