Celta Vigo'dan Galatasaray'a Okay Yokuşlu Yanıtı! Transfer Zora Girdi!

Galatasaray, Fernando'nun takımdan ayrılmasından sonra ön libero mevkisi için düşündüğü Okay Yokuşlu transferinden kötü haber geldi..

15.07.2019-11:30 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-11:24) Celta Vigo'dan Galatasaray'a Okay Yokuşlu Yanıtı! Transfer Zora Girdi!

Geçen sezon şampiyon olarak taraftarlarını mutlu eden Galatasaray önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi için güçlü bir kadro kurmayı planlıyor.. Geçtiğimiz günlerde Fernando'yu Sevilla'ya satan Galatasaray bu mevki için oyuncu arayışlarına başladı.

Geçtiğimiz haftalarda Okay Yokuşlu ile ilgilendiği açıklanan Galatasaray'a Okay'dan kötü haber geldi..

Transferde Fatih Terim'in raporları doğrultusunda hareket eden Galatasaray yönetimi, Okay'ı kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyor..

Celta Vigo, Okay için gelen teklifi reddetti

A Milli Takım'da da forma giyen Okay Yokuşlu için Celta Vigo'dan kötü haber geldi.. Galatasaray'ın kiralama teklifini reddeden Celta Vigo, bu transfer için bonservis bedeli talep ediyor.. Okay'ı önümüzdeki sezonda kadrosunda tutmak isteyen İspanyol temsilcisi ancak 12-13 milyon euroluk bir teklif gelmesi halinde milli yıldızın transferine sıcak bakabilir..

Futbolcunun menajeri Batur Altıparmak ise Galatasaray iddialarıyla ilgili olarak, ”Okay için görüştüğümüz bir takım yok” ifadelerini kullanmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal