Beşiktaş Durmisi Transferi İçin Anlaşma Sağladı! İşte Detaylar!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Lazio'lu Riza Durmisi için İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı..

15.07.2019-11:24 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-10:44) Beşiktaş Durmisi Transferi İçin Anlaşma Sağladı! İşte Detaylar!

Beşiktaş'ta sol bek mekisi için çalışmalar devam ediyor.. Adriano ile sözleşmesi biten ve sözleşme yenilememe kararı alan siyah beyazlılar rotasını Lazio'nun 25 yaşındaki Danimarkalı sol bek oyuncusuna çevirmişti..

Edindiğimiz bilgiye göre İtalyan kulübü, Beşiktaş'ın Durmisi için yaptığı 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifini kabul etti..

Durmisi'nin ise şu an için Türkiye'ye gitmeye sıcak bakmadığı öğrenilirken, Fransız ekibi Marsilya'nın teklifini değerlendirmek için yönetimden süre istediği öğernildi.

Fakat Marsilya'nın, Beşiktaş'ın önerdiği 6 milyon euroluk teklifi yerine 1.5 milyon euro önermesi Lazio yönetimini bu konuda zorluyor.. Lazio'nun Durmisi için Beşiktaş ile anlaştı ve Durmisi'nin ikna edilmesi halinde Beşiktaş forması giyeceği gelen haberler arasında..

Durmisi Kimdir?

25 yaşındaki oyuncu geçen sene Real Betis'ten Lazio'ya 7.5 milyon euro bedelle transfer olmuştu.. Fakat beklediği forma şansını bulamayan Durmisi, İtalyan ekibinde sadece 7 kez ilk 11'de forma şansı bulabilmişti.. Durmisi'nin Lazio ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal