Başakşehir’de Adebayor Gerçeği!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir'in sezon başı hazırlık kampına dahil edilmeyen Emmanuel Adebayor’dan gelen haber moralleri bozdu.

28.07.2018-15:11 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-15:07) Başakşehir’de Adebayor Gerçeği!

Medipol Başakşehir’in Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor’un sezon başı hazırlık kamplarına katılmamasının sebebi ortaya çıktı.

Golcü futbolcunun, takımının hazırlık kamplarına katılmamasına ilişkin turuncu lacivertli ekipten bir açıklama yapılmaması beraberinde pek çok soru işareti doğurmuştu. Tecrübeli santrforun mikrobik bir rahatsızlığının bulunduğu ve tedavi sürecinin hala devam ettiği, bu sebeple de ligin ilk 4-5 haftasında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

LİGİN İLK 4-5 HAFTASINI KAÇIRABİLİR

Avusturya’da gerçekleştirilen ilk etap kampına katılması beklenen fakat tedavisinden ötürü kampa yetişmeyen yıldız futbolcu, İstanbul’da takıma katılmıştı.

Tedavisi devam eden Adebayor’un hazır duruma gelmesinin en az 6-7 haftayı bulacağı tahmin ediliyor. Bu da tecrübeli golcünün Başakşehir’in sezon başında oynayacağı ilk 4-5 karşılaşmayı kaçırması anlamını taşıyor.

MEVLÜT ERDİNÇ TAKIMDA KALACAK

İstanbul ekibinde Atabey Çiçek’in Ümraniyespor’a kiralanmasının ardından forvet pozisyonunda yalnızca Mevlüt Erdinç ve Bajic seçenekleri kaldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Spor Toto Süper Lig’den pek çok takımın kiralamak istediği Mevlüt’e gelen tekliflerin hepsinin geri çevrildiği gelen haberler arasında…

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal