Aymeric Laporte, Didier Deschamps’a Ateş Püskürdü!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City forması giyen Aymeric Laporte, Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps hakkında sert eleştirilerde bulundu.

15.12.2018-14:02 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-14:00) Aymeric Laporte, Didier Deschamps’a Ateş Püskürdü!

Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Athletic Bilbao'dan 65 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester City’ye transfer olan Laporte, Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps'a yüklendi.

İspanya'nın Bask bölgesinde yayın hayatını sürdüren Eitb Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Laporte, gösterdiği başarılı performansa karşın kendisini henüz milli takıma çağırmayan Deschamps'ın bu kararının arkasında kişisel sebepler olabileceğini belirtti.

Laporte, "Deschamps'ın beni milli takıma almama sebebinin sportif sebeplerden kaynaklandığına inanmıyorum. Sanıyorum benle alakalı şahsi bir problemi söz konusu. Bu yaklaşımının sebebini bana değil kendisine sormalısınız. Çünkü benim onunla bir sorunum yok fakat sanırım onun benimle alakalı var." ifadelerini kullandı.

Milli takım kadrosuna girebilmek adına çok çalışarak beklemekten başka bir yolu olmadığını vurgulayan 24 yaşındaki Bask asıllı Fransız savunmacı, İspanya Milli Takımı'nda oynama gibi bir düşüncesinin olmadığını da ekleyerek, "O konu benim için çoktan kapandı.  Henüz forma giyemedim ancak ben tercihimi Fransa'dan yana kullandım. Ben Fransız'ım ve kendimi öyle hissediyorum. İspanya adına forma giymeyi düşünmüyorum." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal