Zirve Yarışında Kritik Randevu! Başakşehir’in Konuğu Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede lider Medipol Başakşehir, bu akşam Galatasaray'ı evinde ağırlayacak.

15.12.2018-12:58 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-12:49) Zirve Yarışında Kritik Randevu! Başakşehir’in Konuğu Galatasaray

Spor Toto Süper Lig’de 16. haftanın en çok merak edilen karşılaşmalarından birinde Medipol Başakşehir ile Galatasaray 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

Turuncu lacivertli ekip, müsabakadan galip ayrılarak rakibiyle arasındaki puan farkını 11'e yükseltmek istiyor. Sarı kırmızılılar ise rakibiyle arasındaki puan farkını 5'e düşürerek zirve iddiasını sürdürmenin peşinde.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak bu zorlu randevu saat 19.00'da başlayacak. Mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından canlı yayımlanacak.

Başakşehir’de 2 Eksik

Karşılaşma öncesinde Medipol Başakşehir'de deneyimli savunma oyuncusu Manuel da Costa kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Turuncu lacivertlilerde sakatlığı süren Alparslan Erdem de bu müsabakada takımını yalnız bırakacak.

Galatasaray’da Fernando, Serdar ve Ndiaye Geri Döndü

Konuk takım Galatasaray’da ise kart cezaları sona eren Fernando, Serdar ve Ndiaye, teknik direktör Fatih Terim’in şans vermesi halinde forma giyebilecek.

Sarı kırmızılı ekipte sakatlıkları süren Younes Belhanda, Sinan Gümüş ve Emre Akbaba'nın dışında cezalı Ryan Donk, karşılaşmada mücadele edemeyecek. Ayrıca teknik direktör Fatih Terim ile antrenör Hasan Şaş, cezaları sebebiyle kulübedeki yerlerini alamayacak.

Muhtemel 11’ler

Medipol Başakşehir: Mert, Caicara, Epuranu, Mahmut, Clichy, Visca, Mossoro, Emre, İrfan Can, Napoleoni, Bajic

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ozan, Serdar, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Selçuk, Feghouli, Rodrigues, Eren

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal